1 de 10
ARQUITECTURA

Arriba a Reus l'exposició de la 12a Biennal Alejandro de la Sota

Fins al 24 de febrer, a l’Escola d’Art i Disseny de Reus

La mostra podrà veure's a Reus fins a finals de febrer | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 26 de gener de 2023 a les 13:05 |
L’exposició de la 12a Biennal Alejandro de la Sota mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2019-2020 en l’àmbit territorial de la demarcació (comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

Es podrà veure del 24 de gener fins al 24 de febrer de 2023, a l’Escola d’Art i Disseny de Reus (al carrer del Vent).

S'ha previst una conferència d’aquesta exposició itinerant el dia 9 de febrer de 2023 a les 7 de la tarda, amb la intervenció de Víctor Pujol Hugàs, vocal de la junta de la demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, i de Núria Salvadó, arquitecta de Ca La Closa, una casa amb dos refugis de la Morera del Montsant, una obra premiada en la categoria d’edificis de nova planta d’ús privat.

Enguany, de les 55 obres inscrites en aquesta mostra, el jurat ha decidit seleccionar-ne 23, de les quals 13 han passat a la següent fase com a obres finalistes. Finalment, el jurat ha decidit guardonar sis obres com a guanyadores i una ha rebut alhora el sisè Premi Alejandro de la Sota. Aquesta exposició, concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais, mostra sis audiovisuals que responen a cadascuna de les categories de la biennal.

Consulteu aquí els projectes presentats. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: