1 de 10
CONVERSES REUSENQUES

«Converses reusenques» a Reusdigital.cat

Integrants de Reusenques de Lletres entrevisten dones de diversos àmbits, compromeses amb la ciutat

Reusenques de Lletres fa deu anys i els celebra a Reusdigital.cat | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 3 de febrer de 2023 a les 08:00 |
En el marc del 10è aniversari del col·lectiu Reusenques de Lletres i del 15è de Reusdigital.cat, que es commemoren enguany, el diari publicarà, des d'aquest proper dissabte, una col·laboració mensual d’aquest grup literari.

Amb el títol Converses reusenques, diferents membres del col·lectiu entrevistaran una sèrie de dones relacionades amb la nostra ciutat. Es tracta de converses amb dones nascudes fa més de 60 anys, compromeses amb Reus des d’àmbits diversos, des d’un pla discret i, de vegades, poc reconegut.

Dones compromeses amb ReusHi ha la intenció de fer un exercici de memòria que ajudi a entendre la història recent i el paper que hi han jugat les dones. Una tasca en la qual Reusenques de Lletres ha contribuït, modestament, des de la seva mateixa creació.

Converses reusenques s’enceta Reusdigital.cat amb les següents entrevistes a dones de diferents àmbits, realitzades per diverses integrants del col·lectiu: Empar Pont conversa amb Maria Bartolí (música i dansa); Pilar de los Hielos conversa amb Cori d'El barato (comerç tèxtil); Pilar López conversa amb Gabriela Bastida (administrativa); i Magda Barceló conversa amb Carme Buixeda (mestra, actual presidenta Fundació Privada Reddis).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: