1 de 10
SOCIETAT

Denuncien set persones per una timba il·legal en un bar de Cambrils

Són el responsable del local i sis jugadors; intercepten 900 fitxes de joc que equivalen a quasi 29.000 euros

Els agents van irrompre al bar en plena partida | Mossos d'Esquadra
per M.B., Reus | 26 de gener de 2023 a les 10:55 |
Agents dels Mossos d'Esquadra van denunciar dilluns passat el responsable d'un bar de Cambrils i sis homes per una partida il·legal de pòquer. La investigació va començar fa unes setmanes arran de diverses informacions que apuntaven a la celebració de timbes de pòquer il·legals en aquest establiment públic ubicat al passeig de Francesc Macià de la vila marinera.

Després de diverses gestions, dilluns passat pels volts de les 9 del vespre, els agents van irrompre al local i van comprovar que es tractava d'una partida amb un total de sis jugadors i amb plena connivència del mateix establiment. En aquesta entrada, els mossos van intervenir quatre baralles de cartes de pòquer, quatre tapets de sobretaula i tres maletins metàl·lics amb prop de 900 fitxes de joc de diversos punts de valor que en el seu canvi equivaldrien a gairebé 29.000 euros.

Els agents van comprovar que del conjunt de totes aquestes fitxes, en aquell moment hi havia en joc les fitxes d'un d'aquests maletins, l'equivalent a uns 12.368 euros. El responsable del bar i els sis implicats van ser denunciats en base a la llei reguladora del Règim Sancionador en Matèria de Joc de Catalunya.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: