1 de 10
OCUPACIÓ

El programa 30 Plus del SOC torna de la mà del Consell Comarcal del Baix Camp

Té l'objectiu de trobar feina a persones aturades majors de 30 anys

El Consell Comarcal del Baix Camp posa en marxa una nova edició del programa 30 Plus | Cedida
per E.R., Reus | 25 de gener de 2023 a les 12:10 |
El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa una nova edició del programa 30 Plus amb l'objectiu de buscar feina a persones aturades majors de 30 anys. El programa està finançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunbya (SOC) i per participar-hi cal estar inscrit a les oficines de treball com a demandant d'ocupació. 

El programa ofereix un contracte i formació professional


Aquest tipus d'iniciativa ofereix una contractació subvencionada de 6 o 9 mesos, a temps complet o parcial. A banda de l'experiència laboral, també s'ofereix formació relacionada amb el lloc de treball a ocupar i formació gratuïta obligatòria amb una durada mínima de 20 hores i màxima de 100 hores.

El programa 30 Plus donarà prioritat a les persones en situació de risc d'exclusió social, persones treballadores en situació d'atur majors de 45 anys i persones nouvingudes en situació de desavantatge laboral. A més, es tindrà en compte si tenen una baixa qualificació professional i si són dones en situació de violència de gènere. 

Les peticions s'atendran per ordre d'entrada


Pel que fa a les entitats que es poden acollir al programa, han de tenir seu al Baix Camp o el Priorat i ser empreses, persones autònomes, societat civil privades i entitats o institucions sense ànim de lucre.

Les persones i empreses interessades es poden adreçar al departament d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp, a través del correu electrònic 30plus@baixcamp.cat o el número de telèfon 977 327155 (ext. #4039). Les peticions seran ateses per ordre d'entrada i fins a l'esgotament del fons dotat. 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: