1 de 10
POLÍTICA

El govern de Cambrils valora l'any i mig de mandat amb tres grans projectes sobre la taula

Klein anuncia la transformació de l'entorn de l'antic mercat i la creació d'un nou pavelló d'esports

Membres de l'equip de govern de Cambrils | Estel Romeu
per Estel Romeu, Cambrils | 24 de gener de 2023 a les 14:45 |
La transformació de la rambla de Jaume I, la creació de l'avinguda de l'Esport i l'obertura del pas entre l'avinguda d'Horta de Santa Maria i de Vidal i Barraquer. Aquests són els tres grans projectes que ha impulsat el govern cambrilenc, encapçalat per Oliver Klein a partir de la moció de censura contra Camí Mendoza, i que ha fet valdre aquest dimarts a la trobada amb la premsa a la Confraria de Pescadors.

Un govern "còmode", segons tots els portaveus


Un any i quatre mesos després del canvi de govern al consistori cambrilenc, l'equip actual ha fet balanç del mandat destacant els principals projectes que ha desplegat. Transformacions urbanístiques i de mobilitat són, principalment, els eixos que han marcat el govern liderat per Nou Moviment Ciutadà i format pel PSC, Cs, el PP i dos regidors no adscrits.

"Es pot dir que és un govern Frankenstein o un govern difícil, però ha estat tot el contrari", ha exposat Klein. En la mateixa línia, els portaveus de la resta de partits del govern han assegurat sentir-se molt còmodes amb el pacte i haver obtingut "resultats molts positius", com ha assenyalat Juan Carlos Romera, portaveu de Ciutadans.

La rambla de Jaume I estarà enllestida a mitjans de febrer


Dins d'aquests resultats, els socis del govern de la vila marinera han celebrat el desenvolupament de l'anomenat "trident d'or", format pels projectes de la rambla de Jaume I, l'avinguda de l'Esport i el pas de l'antiga estació de trens.

També han aprofitat per anunciar la transformació de l'entorn de l'antic mercat i el celler de la vila, la remodelació de la façana del port amb el finançament de Ports de la Generalitat i la creació d'un nou pavelló d'esports amb piscina olímpica de cara els anys 2023 i 2024.

"Es pot dir que és un govern Frankenstein o un govern difícil, però ha estat tot el contrari", ha exposat Klein


Klein ha aprofitat per subratllar que "ha estat un govern resolutiu, orgullós dels projectes que té entre mans", tot declarant que "mai s'havia fet tant en tan poc temps". Ara per ara, el primer projecte que té una data acotada és l'obertura de la rambla de Jaume I que, segons el regidor d'Urbanisme i Obra Pública, Enric Daza, s'estrenarà al febrer amb la rua de Carnaval.

Anuncis fets a la trobada amb la premsa en què s'han deixat entreveure esperances de repetir equip de govern de cara al proper mandat i d'encarar les eleccions municipals remarcant els projectes desplegats a Cambrils durant el darrer any i mig.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: