1 de 10
LABORAL

​Les empreses estibadores del Port de Tarragona creuen que l'increment de plantilla pot ajudar a resoldre el conflicte

Demanen també que no es tanqui de forma immediata la societat Estarraco CPE i que es mantinguin les condicions actuals

Representants d'empreses, estibadors i de l'Autoritat Portuària de Tarragona. | Port de Tarragona
per ACN, Tarragona | 24 de gener de 2023 a les 13:35 |
Les empreses estibadores del Port de Tarragona creuen que el compromís d'incrementar la plantilla i mantenir les condicions laborals i salarials ajudar a resoldre el conflicte obert, que provoca importants acumulacions de vaixells i retards en les operacions de descàrrega o carrega.

Segons un comunicat fet públic per les mateixes empeses, s'ha aconseguit avançar en les negociacions dels últims mesos en la línia d'assolir un acord "per modernitzar el sistema laboral en base als canvis normatius provocats per les directives europees". Reiteren la necessitat de no dissoldre de forma immediata la societat Estarraco CPE -Centre Portuari d'Ocupació, en castellà-

Els estimadors reclamen que s'assumeixi el compromís inicial de mantenir l'ocupació actual i les mateixes condicions laborals i salarials, inclòs el conveni. "Fruit d'aquest procés de negociació, i com sol·licitaven els estibadors, es procedirà a augmentar la plantilla. Aquests i altres avenços ens fan confiar en passos decidits cap a l'acord", han assegurat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: