1 de 10
LLEURE

Nova programació d’hivern i primavera a la xarxa de centres cívics de Reus

Inclou activitats en família, esportives, tallers de cuina i xerrades

La programació d'activitats als centres cívics de Reus inclou, entre altres, tallers de cuina | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 24 de gener de 2023 a les 11:50 |
El centres cívics de Reus inicien un nou quadrimestre amb 180 activitats programades, 35 de les quals completament gratuïtes per garantir-ne l’accés a tothom. La nova programació inclou els eixos temàtics habituals amb la incorporació d’alguns tallers sobretot en l’apartat de gastronomia, arts i activitat física.

El full de la programació d’hivern i primavera 2023 continua amb la nova imatge presentada en la darrera programació de l’any passat, amb un format de diari i amb les activitats classificades segons eixos temàtics per tal de facilitar la cerca de les activitats: per expressar-se per a les activitats d’arts plàstiques i escèniques; per cuidar-me per a les activitats físiques, esportives i balls; per comunicar-me on hi han les activitats de fotografia, idiomes i informàtica; i per cuinar amb les diferents activitats de gastronomia

La programació d’activitats gratuïtes es continua consolidant amb una oferta que s’ha agrupat en quatre eixos. El primer, és En família (activitats en família, on els pares, mares o avis poden venir a realitzar l’activitat programada conjuntament); el segon és Ens movem (amb sortides per conèixer l'entorn més proper de la nostra ciutat promovent la salut i el benestar). El tercer és Parlem de (xerrades de temàtiques diverses com a espais de difusió cultural i de coneixement); i el quart és l'Espai gastronòmic, una sèrie de tallers de cuina.

NovetatsEn l’apartat de novetats, cal remarcar l’ampliació de l’oferta en l’apartat de gastronomia. Al centre cívic Migjorn continuen el tallers de cuines del mon; s’afegeix la cuina mexicana i snacks dels 80 (huesitos, phoskitos, tigretón...). Mentre, al centre cívic del Carme s’afegeix la gastronomia grega i tailandesa, així com dolços nòrdics o tradicionals. També s’incorporen altres versions dels tradicionals cursos d'anglès amb demostracions de cuina o contant històries i noves propostes per entendre els misteris del cinema o conèixer el nom dels arbres de la ciutat.

També continuen els cursos d'activitat física i es renova el taller de sòl pelvià que ha estat un èxit en les darreres edicions. En l’àmbit de les arts gràfiques, plàstiques i escèniques, s’incorpora una nova activitat de guitarra elèctrica i de ceràmica al Mas Abelló. Al Mestral torna la dansa del ventre; l’activitat per aprendre a meditar i els batuts Detox.

Al Migjorn s’introdueix un monogràfic de reixeta de cadires i balancins per aprendre a restaurar mobles antics. En fotografia s’estudiarà el retrat i també hi hauran taller d’automaquillatge amb les darreres tendències d’aquesta primavera. Del Ponent cal destacar un nou taller de lectura infantil i el taller de Art-teràpia Pintem les emocions.

Finalment, al Llevant continuen les coreografies k-pop; Chi Kung; fotografia analògica i dolços per a l’hora del cafè.

InscripcionsEl termini de preinscripció a les activitats estarà obert a partir de l’1 de febrer de 2023. Les matrícules romandran obertes mentre hi hagin places disponibles. Es faran preferentment per internet (inscripcions.reus.cat) o presencialment a les consergeries dels centres cívics.

Descarregueu-vos la Programació d'activitats als centres cívics de Reus (hivern-primavera 2023).
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: