1 de 10
PORT TARRAGONA

Estudiants estrangers de Nàutica visiten el Port de Tarragona

Una vintena d’alumnes de la carrera Nàutic-Militar procedents dels Emirats Àrabs Units van conèixer les principals funcions de la Policia Portuària

La visita es va produir dies enrere | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 24 de gener de 2023 a les 10:05 |
L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya ha organitzat una visita amb estudiants universitaris internacionals per explicar les principals funcions marítimes de la Policia Portuària del Port de Tarragona de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya. La trobada va tenir lloc la setmana passada, a les dependències de la Policia Portuària del Port Tarragona.

Una vintena d’alumnes del final de la carrera Nàutic-Militar procedents dels Emirats Àrabs Units, van poder escoltar, amb interès, les principals funcions d’aquest equip de seguretat. El taller va ser programat per l’institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) i la visita va comptar amb representants de la Policia Marítima de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya i de la Policia Portuària del Port.

Tots dos cossos van explicar les funcions policials, cadascuna en el seu àmbit de competències i al finalitzar les explicacions van fer una visita a les embarcacions de seguretat més representatives per tal d’explicar-los-hi el funcionament dels sistemes de seguretat i ajuda a la navegació. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: