1 de 10
EQUIPAMENTS

Divendres torna a obrir la biblioteca municipal del Morell

Estava tancada des de 2018

Llibres en un dels prestatges de la biblioteca del Morell | Cedida
per M.B., Reus | 23 de gener de 2023 a les 15:40 |
Nova etapa a la biblioteca municipal del Morell. Després de mesos de tasques d’adequació de l'espai per part de la regidoria de Cultura i festes i de la bibliotecària que se’n farà càrrec, Roser Parra, l'equipament (que restava tancat des de l’estiu del 2018) torna a obrir les seves portes.

La Biblioteca Montoliu obrirà de nou les portes el divendres 27 de gener, en una jornada que permetrà donar-la a conèixer a tota la població. Al matí, d’11 a 2 del migdia, hi haurà portes obertes. El gruix dels actes, però, es concentrarà a la tarda a partir de les 5. En primer lloc, la reobertura oficial i una actuació de l’Escola Municipal de Música del Morell. A les 6 serà l’hora del conte. A les 7 tindrà lloc una xerrada sobre el món del còmic, a càrrec d’Emili Samper. I el punt final, a les 8 del vespre, el posarà l’arxiver Joaquim Nolla, amb una xerrada històrica sobre el Centre i la Biblioteca en el seu context.

A més, durant tot el dia hi haurà disponible El Mural de la Projecció, on tothom podrà respondre a la pregunta Què voleu que us ofereixi la vostra Biblioteca? a canvi d’un petit obsequi. “Fa molts anys que era un clam del veïnat”, han dit les dues regidores de Cultura i festes, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera, sobre la reobertura. “Ens fa molta il·lusió veure-hi la bibliotecària, a punt pertornar a donar vida a tots aquellsllibres que vèiem a les prestatgeriesi als quals no es donava ús”, han afegit.

“És un servei que feia temps que la gent esperava”, ha indicat al seu torn l’alcalde, Eloi Calbet, ja que “ho teníem pendent i hem treballat per dotar el nostre poble d’una biblioteca renovada en tots els sentits que volem que tothom es faci seva: estudiants, lectors, curiosos...”.

L’equipament, ubicat al Centre Cultural, obrirà cada tarda a partir del 30 de gener, de 4 a 8 del vespre, i oferirà préstec de llibres, consulta online (ordinadors), activitats com ara xerrades, o l’hora del conte... Així mateix, cada mes hi haurà un fil conductor que serà el paraigua sota el qual es pensarà l’activitat de la biblioteca Montoliu: al febrer, la mateixa biblioteca; o al març, les dones.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: