1 de 10
POLÍTICA

El govern va tancar el 2022 amb un 75% del Pla d'Acció Municipal executat

S'ha actualitzat l'eina de seguiment en línia del document, que detalla el grau de compliment dels quatre eixos principals

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus | 23 de gener de 2023 a les 12:50 |
El Pla d'Acció Municipal (PAM) 2019-2023 es va tancar el 2022 amb un grau de compliment del 75%. Aquesta és la xifra que han detallat l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, en roda de premsa. Aquest dilluns també s'ha actualitzat l'eina de seguiment del PAM, en què es detalla l'execució de cadascun dels eixos que en formen part.

Els quatre eixos principals del PAM sumen un total de 26 àmbits, 155 objectius i 559 accions, que de mitjana tenen un compliment entre el 70 i el 80%. El grau d'execució es fixa en criteris tècnics, per part dels equips tècnics i gerencials de les regidories que executen cada acció.

L'eix amb més compliment, el de "Progrés Social"


Pel que fa a l'eix de Progrés Social, el grau de compliment assoleix el 80%; de la mateixa manera que també ho fa l'eix de Gestió, Organització i Planificació. Els eixos d'Espai Urbà i Desenvolupament econòmic, en canvi, se situen al 70% d'execució. Les accions concretes dels eixos es poden consultar a través de la pàgina web amb els percentatges de desenvolupament detallats.

Tant Pellicer com Llauradó han valorat de forma positiva el desenvolupament del PAM, assegurant que de cara al final del mandat tornaran a rendir comptes de l'estat d'execució. La pandèmia, la crisi internacional de subministraments i la inflació han estat factors que han influït en el grau d'execució del PAM, ja que es van posar en marxa dos plans de reactivació econòmica. Llauradó ha conclòs que "hi ha molts projectes que en aquest mandat s'han planificat i que, per tant, necessiten d'altres mandats per culminar-se". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: