1 de 10
SECTOR QUÍMIC

Tres reconeixements per als projectes d'inclusió de Dow

La companyia ha estat premiada per la seva iniciativa "Punts d'inclusió", que va impactar a més de 3.500 persones

Entrega del premi a l'equip de Dow Chemical Tarragona | Cedida
per E.R., Reus | 23 de gener de 2023 a les 12:40 |
Dow Chemical Ibérica ha estat reconeguda amb diversos premis pel desenvolupament d’un projecte pioner en el sector amb la finalitat d’impulsar la inclusió a la indústria. El projecte "Punts d'inclusió", que va atendre més de 3.500 persones, va informar, assessorar i acompanyar les persones que s'hi adrecessin sobre conductes discriminatòries per raó de gènere, identitat sexual, raça, nacionalitat o edat. 

Dos premis i una nominació per fomentar la inclusió en un sector específic


Del mes de setembre al de desembre del 2021, la companyia va dur a terme una aturada programada de la Unitat d’Hidrocarburs ubicada al Complex Nord de Dow a Tarragona. L’aturada va comptar amb la col·laboració de més de 160 empreses de serveis i s’hi van realitzar treballs essencials per al manteniment, inspecció i comprovació reglamentària dels equips de les plantes, així com la implementació de projectes tecnològics específics de reducció de CO2.

Durant aquesta aturada, es van muntar dues carpes, amb el nom de “Punts d’Inclusió", que es van omplir tots els dies amb més de 70 empleats de Dow i entitats expertes en matèria d’igualtat (Consell Comarcal del Tarragonès i H2O). Durant les nou setmanes que van estar actives van ser-hi ateses 3.563 persones.

La novetat d’aquest projecte i el seu impacte real en un sector tan específic, l’han dut a rebre dos premis i una nominació. Pel que fa a premis, s'ha endut el reconeixement de DIVEM, a càrrec de l'ONG Accem, en la categoria “premi a la millor experiència innovadora”; i el premi intern de Dow Chemical, que ha atorgat a l'equip de Tarragona, el “premi especial d’equip” en la primera edició dels EMEAI ALL ERG Awards. La Fundación Diversidad va nominar Dow com un dels cinc finalistes al premi "projecte de gran interès", dins els premis nacionals d'inclusió. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: