1 de 10
JUSTÍCIA

Més del 75% dels expedients de mediació es resolen amb un acord parcial o total a la demarcació

El servei va gestionar gairebé 300 casos l'any passat, la majoria en l'àmbit familiar

La degana de l'ICAT, Estela Martín; la presidenta de la Comissió de Mediació de l'ICAT, Maria José Bertomeu; i Maria Teresa Prats, dels Serveis territorials de Justícia de Tarragona, en la presentació del balanç dels serveis de mediació a la demarcació | ACN
per ACN, Reus | 20 de gener de 2023 a les 16:10 |
Més del 75% dels expedients de mediació a la demarcació de Tarragona es van resoldre l'any passat amb un acord parcial o total. Així, ho ha apuntat la degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona (ICAT), Estela Martín, aquest divendres en la presentació del balanç anual d'aquests serveis.

"El percentatge d'èxit és molt gran, per això apostem per la mediació", ha valorat. Des dels serveis territorials del Departament de Justícia han explicat que en l'últim any han gestionat 296 expedients, dels quals 227 han estat en l'àmbit familiar (un 77%), i 69 civils (un 23%).

Tant des de l'ICAT com des de Justícia reivindiquen que la resolució de conflictes a través de la mediació suposa un "estalvi econòmic i emocional" pels usuaris.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: