1 de 10
LITERATURA

David Pagès presenta «Baules. Cartes generacionals» al Centre de Lectura

Divendres 20 de gener a les 7 de la tarda

Façana del Centre de Lectura de Reus | Joel Medina
per Reusdigital.cat, Reus | 20 de gener de 2023 a les 11:55 |
Baules. Cartes generacionals (Edicions MMV) del gironí David Pagès, un treball de tres anys, on l’autor d’aquesta obra ens presenta 45 persones que escriuen una carta a familiars o amics absents físicament i una altra a joves. L'autor ha demanat a descendents i estudiosos d’homes i dones referencials de la cultura catalana que escrivissin dues cartes, una a l'avantpassat o bé a la persona estudiada corresponent (talment com si aquesta persona la pogués llegir); l'altra, depenent de cada cas, a descendents, als joves o bé a estudiosos d’una altra generació.

Els personatges referencials són homes i dones d'arreu dels Països Catalans. Alguns dels que hi apareixen són: Antoni M. Alcover, Conxita Badia, Miquel Batllori, Mari Pepa Colomer, Pompeu Fabra, Francesc Ferrer Pastor, Alexandre Galí, Carme Karr, Rafael Masó, Aina Moll, Joan Oró, Maria Rúbies, Joaquim Vayreda o Jacint Verdaguer, entre altres. Són persones que pertanyen a diferents camps professionals.

A Reus, el llibre es presentarà aquest divendres 20 de gener, a les 7 de la tarda, a la sala Emili Argilaga del Centre de Lectura, a càrrec de l'historiador Francesc Marco-Palau i del propi autor.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: