1 de 10
SERVEIS

Torredembarra contractarà transitòriament el servei de recollida i transport de residus

L'actual adjudicatària ha renunciat a la pròrroga i es treballa en una nova licitació

La façana de l'Ajuntament de Torredembarra. | Josep M. Llauradó
per Redacció, Tarragona | 19 de gener de 2023 a les 13:10 |
L'Ajuntament de Torredembarra durà a terme un ple extraordinari el pròxim dilluns, 23 de gener, a les 10 del matí, per tractar l'aprovació del contracte d'emergència de recollida i transport de residus fins a nova adjudicació del servei. L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha explicat que aquesta mesura es pren arran de la renúncia a la pròrroga del contracte actual, que finalitza el pròxim 1 de febrer, per part de l'actual adjudicatària (Nordvert SL), en ple procés de redacció del nou plec de clàusules per a la licitació del servei.

Aquest contracte d'emergència es preveu realitzar amb l'empresa Prezero España S.A. i ascendeix a un total de 2.166.121,95 euros anuals IVA inclòs, la millor oferta econòmica que ha rebut l'Ajuntament entre quatre empreses del sector que han presentat pressupost.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, ha comentat que tot i que aquest contracte és per cobrir un període de transició ja incorpora tot un seguit de millores respecte al servei que es du a terme actualment i que ha presentat moltes mancances.

L'Ajuntament passarà a fer-se càrrec de la recollida dels residus de paper i cartró que es generen en dependències municipals mentre que l'empresa contractada es farà càrrec del seu transport a la planta de reciclatge. La recollida de voluminosos queda a càrrec de l'Ajuntament prèvia petició al telèfon 900 103 001.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: