1 de 10
EMPRENEDORIA

Una jornada per potenciar l'emprenedoria a les aules de Formació Professional

Redessa Viver ha acollit la sessió per apropar als coordinadors dels instituts de la demarcació les eines per a emprenedors

La jornada ha tingut lloc a Redessa Viver | Cedida
per E.R., Reus | 18 de gener de 2023 a les 13:05 |
Redessa Viver ha acollit L’experiència d’emprendre a les aules de FP, una jornada amb l'objectiu d'apropar als coordinadors dels instituts de la demarcació de Tarragona les eines i informació dels serveis que s’ofereixen a les persones emprenedores a la ciutat. La jornada, que ha tingut lloc aquest dimarts, ha estat organitzada pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’ajuntament de Reus.

Persones emprenedores han compartit els seus testimonis


A la sessió s’han presentat els recursos i espais que es proporcionen a les persones que volen emprendre com ara Redessa Viver o el Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores. Hi han participat testimonis de persones emprenedores que han posat en marxa els seus projectes recentment o que actualment ho estan fent amb el Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores.

És el cas del Pilar Perea, psicòloga de Piper Educa, centre de psicologia per a infants i adolescents; Sara Ouild, en procés de ficar en marxa un projecte de coworking; Montse Montalvo, que en unes setmanes inaugurarà la Cuina de la Montse dins del projecte Reus Espais Vius i Rafa Arancón, de la Ganxeta Food Truck, que va ser un dels projectes guanyadors de la primera edició del Programa d’Incubació de projectes de l’Economia social i solidària.

La jornada ha comptat amb l'assistència de 16 docents de centres de Formació Professional del territori. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: