1 de 10
GASTRONOMIA

2es jornades del fricandó de Riudoms

Els dies 20 i 21 de gener

El fricandó, protagonista a Riudoms | JP
per Reusdigital.cat, Reus | 18 de gener de 2023 a les 10:35 |
Els dies 20 i 21 de gener, la secció gastronòmica del Cerap impulsarà les 2es jornades del fricandó de Riudoms. La iniciativa inclourà tastos, sessions de cuina i altres activitats. 

El divendres 20, a dos quarts de 8 del vespre i a les escolles velles, el cuiner Miquel Vargas del restaurant Can Tendre farà una classe magistral. L'endemà, dia 21, se celebrarà el concurs popular d'elaboració de la menja a la plaça de l'Església (des de dos quarts d'1 del migdia).
 

Cartell de les jornades Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: