1 de 10
ART

La pell i les marques que cisellen la vida i el pas del temps

La mostra "Intervals", de Josep Maria Codina, podrà veure's fins a l'abril al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona

La mostra «Intervals» proposa una reflexió al voltant de la pell humana | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 18 de gener de 2023 a les 10:15 |
El dijous 19 de gener, al Tinglado 1 del Moll de Costa de Tarragona, s’inaugurarà una nova exposició sota el títol Intervals de l’artista Josep Maria Codina. Una mostra "on la creació pictòrica gira al voltant de la pell humana. Es tracta d’un treball on l’artista ha focalitzat la seva creació al voltant d’una visió molt personal de la pell humana. L’artista mostra un repertori d’orografies i senyals biogràfics de cada individu i, de cada part del cos són transportats a l’obra", segons els impulsors de l'exposició.

L’obra exposada ofereix un recorregut per característiques com el color de la pell, les pigues, o marques que cisellen la vida i el pas del temps; arrugues, cicatrius que "esdevenen senyes d’identitat úniques que denoten el que cadascú ha viscut i desenvolupen tota una poètica al voltant del pas del temps".

L’exposició estarà oberta fins al 16 d’abril, de dimarts a dissabte (de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda) i diumenges i festius (d’11 del matí a 2 del migdia). L'entrada és gratuïta. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: