1 de 10
EL TEMPS

La neu arriba al Baix Camp

Prades i altres poblacions del territori s'enfarinen

La plaça de Prades, nevada | MeteoPrades
per Reusdigital.cat, Reus | 17 de gener de 2023 a les 19:30 |
La situació meteorològica d'aquests dies, amb una davallada notable de les temperatures des del passat diumenge, ja es fa notar. L'episodi de vent previst aquest dimarts s'ha barrejat amb estones de minsa pluja, i a Prades hi ha arribat a nevar. Poc, això sí, però el suficient com per agafar al Tossal de Baltasana (a uns 1.200 metres d'altitud), tal com ha mostrat a la xarxa Meteoprades.cat.
 
A menor altitud, amb tot, places i carrers també s'han enfarinat. És el cas de la vila vermella, així com de Rojals, o Sarral (Conca de Barberà). A Querol, a l'Alt Camp (800 metres) també. A les Terres de l'Ebre, ha informat Aguaitaha nevat als Ports

Llegiu també:A banda, i per part seva, els Bombers de la Generalitat han atès 279 avisos per l'episodi de fort vent d'aquest dimarts entre les 2 del migdia i les 6 de la tarda, la majoria a les comarques del litoral central, i fins a 451 des de dilluns, segons ha informat el cos d'emergències.

La regió que concentra més alertes és la metropolitana nord, amb 123 en aquestes quatre hores; seguida de la sud (110), la de Comarques Centrals (31), la de Tarragona (10), la de Girona (tres) i la de Lleida (dues).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: