1 de 10
LLEURE

El Casal de Joves de Reus presenta les activitats del «Planet Hivern»

Es fan entre febrer i març, i s'adrecen principalment a nois i noies d'entre 12 i 20 anys

Un grup de joves, durant una sortida en bicicleta pel terme | Joventut Reus/ Instagram
per Reusdigital.cat, Reus | 17 de gener de 2023 a les 16:35 |
El Casal de Joves de Reus presenta les activitats del Planet Hivern, un conjunt de propostes fetes i pensades per joves en les quals es recullen activitats educatives i divertides per als mesos de febrer i març. Es tracta d'una "oferta d’oci i lleure saludable" per a joves dels 12 als 20 anys principalment, segons fonts municipals.

El calendari del Planet Hivern forma part del Planet Reus, un projecte de la regidoria de Salut i Ciutadania, a través dels serveis de Joventut i de Salut. Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que "aquest programa té com a objectiu treballar en els espais d’oci i lleure dels joves per tal d’oferir a través de la comunitat una oferta saludable, divertida i de qualitat per a tothom; afavorint el desenvolupament d’habilitats i competències per a la vida a través de la participació dels joves en aquests espais".

Entre les activitats, hi ha tallers per saber quins passos cal fer per formar-se a l'estranger, cinema, sortides a la neu o un club de manga. També hi ha activitats de BMX i scooter i skate.

Consulteu la programació prevista aquí

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: