1 de 10
SOCIETAT

Xerrades per «entendre el món» a Cambrils

Banc del Temps i ACTE promouen un cicle amb experts en matèries com l'energia

El cicle de xerrades s'adreça a la societat cambrilenca per abordar diverses qüestions | Estel Romeu
per Marc Busquets Obré, Reus | 17 de gener de 2023 a les 11:50 |
Les associacions Banc del Temps i Club de Cinema ACTE de Cambrils han organitzat un cicle de conferències que tindran lloc entre els mesos de gener i juny. "Hem escollit una sèrie de temàtiques que ens ajudaran a saber d’on venim, on estem i cap on volem que vagi aquesta societat, tot des d'una dinàmica oberta i participativa per a crear debat, intentant desenvolupar un pensament crític", s'ha assenyalat des de l'organització. Aquesta serà ja la cinquena edició de la iniciativa. 

Energia, turisme, guerres"També volem ressaltar l'alt nivell de comunicació i coneixements per part dels conferenciants, que estem segurs ens faran gaudir i a la vegada, com diu el títol ens ajudaran a entendre el món", s'ha afegit des de l'ACTE. La primera de les ponències serà el 23 de gener, a les 7 de la tarda, i anirà a càrrec del doctor en Física Tèorica i investigador del CSIC Antonio Turiel. Portarà per títol Sense energia. Per què ens està passant el que ens està passant?

La memòria històrica, el model turístic del territori o els actuals confictes bèl·lics són altres de les qüestions que s'abordaran al cicle, batejat pels seus impulsors com Cambrils pensa. Xerrades per entendre el món

Totes les xerrades es faran al Centre cultural de Cambrils (Sant Plàcid, 18). 

Consulteu els dies i les temàtiques de les altres ponències del cicle:
 

Cartell del cicle Foto: Cedida 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: