1 de 10
LLEURE

Torna el cicle familiar «Diumenges al Teatre» de Cambrils

La temporada s'obre diumenge amb l'espectacle "La Xef Pipa", de la companyia Coma14

«La Xef Pipa», de Coma 14, obre el cicle de teatre familiar | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus | 28 de gener de 2023 a les 16:30 |
El cicle familiar Diumenges al Teatre de Cambrils obrirà la temporada el 29 de gener amb l'espectacle La Xef Pipa, de la companyia Coma14, que forma part de la programació de la 5a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic. La producció, creada i dirigida pel director de teatre mallorquí Tolo Ferrà, barreja els llenguatges del clown i del titella i "ofereix una acció constant i canviant on la rialla està servida", segons s'ha assenyalat des de l'organització de la mostra.

El públic gaudirà de la interacció amb els personatges durant l'accidentada estrena d'un programa de televisió, cantant les cançons en directe, participant en un concurs en viu i divertint-se amb la Xef Pipa i els desastres del seu ajudant improvisat.

Funcions mensualsLa programació del cicle continuarà el diumenge 12 de febrer amb la companyia Sgratta, que presentarà l'obra Les pirates de terra endins, protagonitzada per dues germanes de terres de secà que inicien un llarg viatge per anar a veure el mar i descobrir l'extraordinària vida de tres dones pirates.

El 19 de març, el cicle portarà a Cambrils l'espectacle de màgia Mirada de maga, de la companyia Niñas del Mago, formada per dues il·lusionistes que porten quasi 18 anys de trajectòria i que han estat reconegudes amb guardons com el Premi Internacional MagicValongo Portugal 2014.

La temporada s'acabarà el 16 d'abril amb un musical familiar on les fruites i les verdures canten. L'espectacle, de Jordi Folck i Aleix Losa, està basat en el llibre Un consomé de contes (La Galera), que l'Úrsula i el seu nebot Tomàs aniran explicant al públic des d'una botiga de fruites i verdures.

Una trajectòria de dues dècadesEl cicle està organitzat pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de La Teca Teatre. Les entrades es poden aconseguir a 4 euros al web www.entradium.com. Tots els espectacles s'oferiran a dos quarts de 6 de la tarda, al teatre del Casal Parroquial (plaça de l'Església de Sant Pere, s/n).

Diumenges al Teatre va néixer fa 21 anys "per tal d'apropar la cultura, la diversió, l'aprenentatge, els valors i l'entreteniment a petits i grans". El programa, dividit en tres temporades, "inclou una oferta molt variada dins de les arts escèniques", s'ha apuntat finalment des de l'organització.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: