1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Junts per Tortosa escull per unanimitat l'alcaldessa Meritxell Roigé candidata a la reelecció

"Volem generar una ciutat que avança i amb més oportunitats", afirma

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, diposita el vot en l'assemblea extraordinària que l'ha escollit candidata a la reelecció per Junts per Tortosa a les eleccions muinicipals del maig del 2023 | Cedida
per Aguaita, Tortosa | 17 de gener de 2023 a les 10:00 |
Més d'un centenar de militants i simpatitzants de Junts per Tortosa han escollit per unanimitat l'alcaldessa Meritxell Roigé com a candidata a la reelecció a les eleccions municipals del maig vinent, segons ha informat el partit.

La votació ha tingut lloc este passat dilluns en el marc d'una assemblea extraordinària en la qual han votat 105 persones, una participació del 75%. Roigé ha agraït la confiança i ha reivindicat l'acció de govern del seu mandat, amb una transformació que "impressiona" tant en l'àmbit urbanístic (sobretot al centre històric) com social, cultural, econòmica i laboral. "Volem mirar endavant", ha afegit. "Tenim moltes idees i projectes per seguir impulsant Tortosa i els cinc pobles", ha reblat.

Un mandat "molt complicat"Roigé ha explicat que es presenta perquè vol "seguir treballant per Tortosa", perquè la ciutadania pugui "seguir gaudint d'una ciutat que avança amb pas ferm i amb més oportunitats".
 
En el camp del balanç, l'alcaldessa no ha oblidat les dificultats d'un mandat "molt complicat", amb els diferents temporals, la pandèmia, els confinaments i una oposició "destructiva i del no a tot que ha abocat a presentar una qüestió de confiança per poder aprovar el pressupost".
 
La candidata de Junts també ha alertat d'un "suposat pacte d'esquerres, un tripartit de perdedors" que, al seu parer, en el passat ha comportat "desgovern, pujades d'impostos, endeutament, baralles per repartir-se les cadires i una ciutat estancada".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: