1 de 10
POLÍTICA

Virgínia Martínez, nova directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona

La filòloga, que exercia la docència a l’institut Baix Camp de Reus, substitueix Mònica Solé

Virginia Martínez | ACN
per Reusdigital.cat, Tarragona | 16 de gener de 2023 a les 17:20 |
Virgínia Martínez ha estat nomenada aquest dilluns directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, en substitució de Mònica Solé. Martínez és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i també ha cursat un postgrau en Gestió i Direcció de Centres Educatius a la mateixa universitat.

Alhora, té un postgrau en Processos Editorials per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i un altre en Lideratge Institucional i gestió de Polítiques Públiques per la UManresa. A més, ha estat coautora del llibre Tenim drets, Enrotlla’t amb els ODS i Abecedari de la solidaritat. És funcionària del cos superior de l’administració pública i, fins ara, ha exercit la docència a l’institut Baix Camp de Reus.

Martínez també va treballar a l’escola Elisabeth de Salou, entre els anys 2007 i 2019, on va ser cap del departament de llengües i va exercir com a sindicalista i secretària del Comitè d’Empresa, així com a representant de l’equip docent al Consell Escolar. Paral·lelament, també ha estat docent en administracions estrangeres, a l’escola francesa i l’anglesa. A banda, ha estat coordinadora de pràctiques del Màster Universitari UNIR/URV, així com coordinadora de programes d’intercanvi.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: