1 de 10
NADAL 2022

Més de 35.000 persones van seguir la cavalcada de Reis a Reus

Pel campament reial, a la Palma, hi van passar 6.600 veïns

Una imatge de la cavalcada d'enguany | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 13 de gener de 2023 a les 12:45 |
Un cop desmuntat el campament reial de la Palma, des de Reus Cultura s'ha fet balanç del nou emplaçament de la recollida de cartes i de la cavalcada de Reis d’enguany. Més de 35.000 persones van acompanyar la comitiva de Ses Majestats del carrer Ample i fins que van arribar al Mercadal, on se’ls va lliurar les claus de la ciutat.

El regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha explicat que “el campament que va acollir els patges reials a la Palma ha funcionat molt bé i treballarem per poder repetir aquest lloc cada any, ja que ens permet organitzar totes les persones que hi prenen part i sobretot el públic, amb un horari més ampli, amb adaptacions a les persones amb necessitats especials, i un espai que permet rebre més nens i nenes a la vegada”.

6.600 persones van passar pel campament reialLa festa al voltant de la cavalcada de Reis va començar amb l’arribada dels patges a la Casa Rull el dia 30 de desembre, on els van rebre desenes de persones. Després de saludar des del balcó, van donar un tomb de ravals amb bigues romanes i es van establir a la Palma, on van muntar el campament. Des de Reus Cultura calculen que un total de 6.600 persones van passar per aquest espai de la ciutat.

Quant a la cavalcada, des del consistori s'ha indicat que es van llençar gairebé 4 tones de caramels. 

També us pot interessar:
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: