1 de 10
POLÍTICA

Guaita segueix el cicle d'assembles pels barris de Reus al Carrilet

Divendres 20 de gener, a les 7 de la tarda, al mercat de barri

Sandra Guaita és l'alcadable del PSC Reus | PSC Reus
per Reusdigital.cat, Reus | 19 de gener de 2023 a les 13:00 |
El PSC Reus va encetar, el divendres 13 de gener, un cicle d’assemblees als barris per "copsar les inquietuds i necessitats" de cadascuna de les zones de Reus. La candidata socialista a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, va començar Mas Iglésias "per tal de prendre nota de tot allò que el veïnat necessita per impulsar el barri i millorar-lo. Una acció més per seguir escoltant la ciutadania, com sempre ha fet el PSC", segons s'ha apuntat des del partit socialista. De cara al divendres 20 de gener, serà al Carrilet. La cita serà a les 7 de la tarda, al mercat. 

“La millor manera de transformar Reus és escoltar els barris, perquè és des d’aquí com aconseguirem fer de Reus una ciutat millor per a tots”, ha exposat Guaita, qui ha afegit que “és molt important escoltar la ciutadania, nosaltres hi estem compromesos, i per això encetem aquest cicle d’assemblees, perquè tothom pugui fer-me arribar la seva proposta”.

“Aquestes assemblees són una nova forma d’acostar-nos i escoltar la gent, tal com fa anys que fem”, ha reiterat Guaita. Està previst que se celebrin dues assemblees per mes, fins a arribar al maig.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: