1 de 10
SEGURETAT CIUTADANA

Vázquez fa un balanç «positiu» de la campanya policial de Nadal

Entre el 5 de desembre i el 8 de gener es van registrar set furts lleus

La campanya es va dur a terme per part dels Mossos i la Urbana | Guàrdia Urbana de Reus
per Marc Busquets Obré, Reus | 12 de gener de 2023 a les 12:30 |
La campanya policial per "prevenir fets delictius" i "incrementar", d'aquesta manera, la seguretat ciutadana, ha estat "positiva" per a la regidora del ram, Dolors Vázquez. Aquesta ha assenyalat, aquest migdia i en roda de premsa, que la coordinació i la cooperació entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra "ha complert" els objectius que s'havien marcat. Agents dels dos cossos han fet patrulles pels carrers de la ciutat durant les festes, i han mirat de mantenir un contacte "continu" amb els botiguers. Entre els dies 5 de desembre i 8 de gener es van registrar set petits furts. 

Contactes amb els botiguersLa regidora Vázquez, doncs, ha celebrat l'impacte "positiu" de la campanya policial duta a terme per Nadal i ha destacat que aquesta s'ha vist complementada, a banda, per controls en diferents punts del terme (de trànsit, de seguretat ciutadana o d'alcoholèmia, entre altres). En aquest sentit, la titular de Seguretat ha exposat que es van registrar 77 denúncies de circulació viària (incloses les relacionades amb els vehicles de mobilitat personal), identificacions "en actuacions diverses". Es van aixecar un total de 18 actes administratives

De tornada als resultats de la campanya, en què "s'ha prioritzat la comunicació amb els comerciants", tal com ha indicat Vázquez, es van establir fins a 359 contactes amb establiments. Aquests servien per compartir impressions, respondre dubtes, atendre peticions relacionades amb la seguretat dels negocis o acompanyar, en alguns casos, els titulars en el moment del tancament. Tot plegat, acompanyat de controls "no només al centre", sinó també "en supermercats, als barris o als polígons", ha precisat la regidora. Durant les festes també hi va haver una oficina mòbil a la plaça de Prim. 

També us pot interessar:


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: