1 de 10
FESTES

El passat agrícola de Cambrils torna amb la festa de Sant Antoni

El diumenge se celebra l'esmorzar popular, els Tres Tombs i el concert amb ball

El 22 de gener arriba la festa de Sant Antoni a Cambrils | Cedida
per E.R., Reus | 19 de gener de 2023 a les 10:30 |
La tradicional festa de Sant Antoni arribarà a Cambrils per reviure el passat agrícola del municipi. Cavalls, mules i carros tornaran a ser els protagonistes el diumenge 22 de gener amb la celebració d'actes com l'esmorzar tradicional, els Tres Tombs o el ball de tarda.

La Cooperativa acollirà l'esmorzar popular i la 16a Trobada d'intercanvi de plaques de Cava


Enguany, les activitats es concentren en un mateix dia, seguint el format de l'any passat, i començarà a partir de les 9 del matí a la Cooperativa Agrícola de Cambrils. Un esmorzar popular de llonganissa, cansalada, pa torrat, oli nou i fruita, amb un preu de 5 euros, encetarà la festivitat del patró dels animals. A més, amb el tiquet de l'esmorzar es farà descompte per la compra d'oli nou a l'Agrobotiga.

Durant tot el matí, a partir d'un quart de 10, tindrà lloc la 16a Trobada d'intercanvi de plaques de Cava i es podran adquirir les noves plaques: la del 2023 i la commemorativa de la trobada. També es vendrà el Tortell de Sant Antoni elaborat a Cambrils a la Cooperativa, durant el matí, i al Palau d'Esports, a la tarda durant el ball.

Els Tres Tombs comptaran amb un centenar de cavalls


Serà a partir de les 12 del migdia, que començarà els Tres Tombs des del carrer de l'Hospital en direcció al carrer de Verge del Camí. Quan el recorregut passi pel pati de l'Ermita, el mossèn beneirà els animals participants. Les carrosses seguiran l'itinerari pel passeig d'Albert fins a arribar al passeig de La Salle.

Els Tres Tombs comptaran amb la participació d'un centenar de cavalls del Club Hípic Castells, el Club Hípic Tomás Santiago i l'Hípica Herederos de Santiago acompanyats d'una banda de música. Les inscripcions per participar en la rua dels Tres Tombs seguiran obertes fins al 16 de gener al correu: trestombscambrils@gmail.com.

A les 6 de la tarda, es recuperarà el concert de Sant Antoni amb ball de tarda, que no es podia celebrar des del 2020. Serà a càrrec de l'Orquestra Costa Brava al Palau Municipal d'Esports amb entrada gratuïta i servei de bar ofert pel Cambrils Club Hoquei.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: