1 de 10
OBRES I MILLORES

La urbanització de l'entorn del nou Mercadona ampliarà l'entrada al centre de Cambrils

A la parcel·la, l'ajuntament hi construirà 45 pisos d'habitatge social, a més d'una zona verda i un espai destinat a jocs infantils

Operaris a la zona de les obres | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus | 10 de gener de 2023 a les 14:03 |
Les obres d'urbanització de l'entorn del nou supermercat Mercadona, dins del Pla d'Actuació 13 l'Alforja, significaran una "millora substancial" de l'accés de Cambrils per l'avinguda Nova Augusta (l'antiga carretera N-340).

La nova via d'entrada al municipi comptarà amb voreres "més amples" amb mobiliari urbà i arbrat pel passeig de vianants i amb dos carrils de circulació per sentit. Mentre les obres del nou supermercat de l'avinguda d'Adelaida "avancen a bon ritme, aquesta transformació urbanística de l'entorn ja comença a intuir-se pels espais que es van obrint, en desaparèixer la tanca a la zona de l'antiga carretera nacional", segons s'ha apuntat des del consistori.

El regidor d'Urbanisme, Enric Daza, ha explicat que la construcció del nou Mercadona "permet millorar un espai en ple centre de la vila que requeria d'una actuació urbanística integral i urgent", i que "respon a una vella reivindicació que ara ja serà, definitivament, una realitat". D'altra banda, l'actuació urbanística inclou la cessió a l'ajuntament d'un solar al davant del Molí de les Tres Eres, entre l'avinguda Nova Augusta, l'avinguda d'Adelaida i el carrer de Pere Moretó.

En aquesta parcel·la, seguint el Pla d'Actuació, l'ajuntament hi construirà 45 pisos d'habitatge social, a més d'una àmplia zona verda i un espai destinat a jocs infantils.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: