1 de 10
SEGURETAT CIUTADANA

L'Ajuntament de Tarragona licita la instal·lació de 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta

Els contracte, que inclou la gestió en xarxa amb la Guàrdia Urbana, surt per 150.000 euros

Imatge d'arxiu de la Part Alta | Josep M. Llauradó
per Redacció, Tarragona | 10 de gener de 2023 a les 13:21 |
L'Ajuntament de Tarragona ha licitat la instal·lació de 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta. La publicació concreta els punts in s'ubicaran i l'abast que tindran. El contracte, dividit en dos lots i amb un preu de sortida d'uns 150.000 euros, preveu el subministrament del servei, la configuració i implantació de tots els sistemes necessaris per al seu funcionament com la gravació, la gestió i l'analítica de la videovigilància en xarxa amb la Guàrdia Urbana. Un cop en marxa, també inclou el manteniment dels equips, així com l'adequació permanent a la normativa vigent en cada moment. El contracte té una durada de tres anys i quatre mesos. La presentació d'ofertes finalitza el pròxim 27 de gener.

La regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán, ha explicat que la licitació dona resposta a les "reivindicacions dels veïns de la Part Alta i millorar així la seva sensació de seguretat". Creu que l'efecte dissuasiu dels dispositius permetrà per una banda reduir els fets delictius i actes vandàlics al nostre patrimoni històric i alhora facilitar la investigació per determinar-ne l'autoria.

Segons ha precisat Guzmán, el contracte busca obtenir una solució complerta mitjançant tant el subministrament, com la implantació i manteniment, "que ha de permetre el desplegament barri per barri, a tota la ciutat". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: