1 de 10
NADAL 2022

El Morell premia els millors pessebres del segon concurs del municipi

Una quinzena de persones van penjar a les xarxes socials imatges de les seves creacions

Un dels pessebres premiats aquest Nadal al Morell | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 9 de gener de 2023 a les 16:44 |
Encara amb el regust de les festes de Nadal, membres de l’Ajuntament del Morell van lliurar, aquest passat dissabte, els premis del segon concurs de pessebres del municipi. Així, l’alcalde, Eloi Calbet, i les dues regidores de l’àrea de Cultura i Festes, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera, van visitar personalment els tres pessebres guanyadors.

El primer premi ha estat per M. Àngels Aubia Martí, que a casa seva munta un espectacular pessebre on, fins i tot, hi havia una representació a escala d’alguns indrets emblemàtics del Morell, com la parròquia de Sant Martí, o la plaça de la Font.

El segon premi se l’ha endut M. Pilar Giner Vilarrubí, amb un pessebre ple de detalls que ocupa un lloc preferent al seu menjador, amb el seu cel estrellat, les seves llums, el seu riu i els elements més tradicionals. Finalment, el tercer premi ha reconegut el pessebre de la família Trejo Ruiz, en què es nota la mà de l’Abril, el Matías i la Maria. També amb les seves estrelles, casetes fetes a mà amb material reciclat o, fins i tot, un riu fet de paper d’alumini.

“La ciutadania ha tornat a respondre molt bé, i el concurs ens ha permès entrar a les cases de morellencs que viuen intensament aquestes festes”, han dit les dues regidores. De fet, pràcticament una quinzena de persones van penjar a les xarxes socials els seus pessebres per compartir-los amb tot el municipi.

Tal com es va fer en la primera edició, enguany la regidoria també ha considerat oportú que totes les persones participants rebin un petit detall, que ja poden recollir a les oficines del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres i de 4 de la tarda a 8 del vespre. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: