1 de 10
NADAL 2022

Més de 15.000 persones passen pel Parc de Nadal de Reus

L’afluència de visitants ha estat "similar" a la de 2019

Visitants tot accedint al parc | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 9 de gener de 2023 a les 14:19 |
El Parc de Nadal de Reus, el més veterà de la demarcació, ha rebut enguany la visita de més de 15.000 persones. Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, l'esdeveniment ha tornat a firaReus, al Tecnoparc, entre el 27 de desembre i el 4 de gener. L’afluència de visitants ha estat "similar" a la de 2019, segons fonts municipals.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha afirmat que “el Parc de Nadal és un espai d’èxit any rere any perquè posa a l’abast de les famílies una oferta molt variada que permet passar una tarda entretinguda amb la canalla, en un ambient familiar, tranquil i divertit. Les activitats proposades, tant de tallers com jocs, activitats esportives o la ludoteca, han tingut molt bona acceptació i una alta ocupació cada dia”.

Més de 60 entitats, empreses i organismes han participat activament en el 42è parc de Nadal "per fer possible les activitats que singularitzen aquest esdeveniment i que responen a la diversitat d’interessos dels infants", s'ha apuntat des del consistori. L’edició d’enguany ha tornat a ocupar la totalitat de l’espai cobert interior disponible de firaReus, i ha comptat amb atraccions i activitats a l'exterior. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: