1 de 10
GASTRONOMIA

Un espai on seure i degustar els productes del Mercat de Tortosa

Habiliten la primera de les tres "illes de tast" previstes a l'espai per tal que els clients puguin viure una "experiència gastronòmica"

El mercat tortosí comptarà amb tres | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 14 de gener de 2023 a les 09:30 |
El Mercat de Tortosa compta, des d'esta setmana, amb una nova oferta: l'ajuntament de  hi ha habilitat la primera illa de tast. Es tracta d'una zona pensada per tal que la clientela puga completar l'experiència gastronòmica, amb la possibilitat de seure-hi i degustar-hi els productes adquirits a les diferents parades del mercat. D'esta manera, l'ajuntament vol seguir potenciant el Mercat de Tortosa "com a punt neuràlgic de distribució de productes de qualitat i de quilòmetre zero, al bell mig de la ciutat", segons fonts municipals.

Dinamització de l'espaiA més d'actuar com a lloc de trobada de la ciutadania durant el dia a dia, estes illes de tast també reforçaran les activitats que l'associació de venedors del mercat organitza de manera periòdica a l'interior de l'edifici, més enllà de l'horari comercial habitual. En són exemples els actes organitzats recentment amb motiu del Black Saturday, o els que el Mercat de Tortosa programarà d'aquí a poques setmanes coincidint amb el Tortosa English Festival.

A hores d'ara ja s'ha completat la primera de les tres illes de tast que s'habilitaran al mercat. Està situada a l'entrada des de la plaça de Barcelona. Durant este gener es continuaran els treballs per a finalitzar les altres dos illes: una ja està en obres, en una casella lateral pròxima a l'entrada des de l'avinguda de la Generalitat, i seguidament es completarà amb la tercera illa, situada a tocar de l'entrada des de la plaça de la Pau. La inversió se situa al voltant dels 60.000 euros.

Altres millores"Amb estes illes volem potenciar encara més l'activitat comercial del Mercat, que representa una joia arquitectònica de la ciutat, i propiciar que hi haja encara més vida", ha explicat l'alcaldessa, Meritxell Roigé, que també ha agraït la implicació de les parades en les diverses activitats de promoció de la ciutat.

D'altra banda, l'ajuntament també ha dut a terme recentment altres actuacions de millora de l'equipament del Mercat: una, per a instal·lar-hi un fil musical que també donarà resposta a les necessitats derivades de les activitats organitzades per l'associació de venedors. A més, s'ha actuat sobre l'enllumenat exterior i també s'està actuant sobre l'enllumenat interior, i també es duran a terme tasques de sanejament a una de les parets interiors, que inclouran la renovació de la pintura.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: