1 de 10
MÚSICA

L'Escola de Música de Cambrils ofereix nous tallers de música en família

Els tallers s'adrecen a la canalla des dels tres mesos fins als tres anys | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 9 de gener de 2023 a les 11:53 |
L'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha programat per a aquest primer trimestre de 2023 una nova tanda de Tallers de Música en Família per a infants d'entre tres mesos i 3 anys acompanyats d'una persona adulta, preferiblement la mare o el pare. El taller impartit per la professora Toti Bolart es realitzarà setmanalment a l'Escola de Música (passeig d'Albert, s/n) en horari de tarda en dos grups: els dilluns pels infants que no caminen i els dijous pels infants que ja caminen amb seguretat. El preu per les sis sessions és de 60 euros.

El taller es portarà a terme sempre que hi hagi un nombre mínim de quatre alumnes acompanyats d'una persona adulta. En cas de bessons, una persona adulta per cada nen. Les places s'adjudicaran i es confirmaran per ordre de preinscripció. Les inscripcions es poden tramitar en aquest enllaç. Per a més informació es pot contactar amb l'EMMC a través del correu electrònic escolamusicainscripcions@cambrils.cat o el telèfon 977 36 81 02.

Als tallers de música en família els pares descobriran amb els seus fills jocs de falda, cançons, balls i sons que podran fer servir en el dia a dia i que reforçaran el seu vincle afectiu. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: