1 de 10
POLÍTICA

​Xavier Villacampa, nou director de Territori de la Generalitat al Camp de Tarragona

Ha estat nomenat aquest dilluns

Xavier Villacampa, nou director territorial de Territori a Tarragona. | Generalitat
per Redacció, Tarragona | 9 de gener de 2023 a les 11:49 |
Xavier Villacampa Villacampa ha estat nomenat aquest dilluns al matí director dels Serveis Territorials de Territori a Tarragona, en substitució de Trinitat Castro Salomó. Nascut a Tarragona, Villacampa és graduat en Arquitectura per la Universitat Rovira i Virgili i en Arquitectura Tècnica per la Universitat Ramon Llull i la Universitat Politècnica de Catalunya. També ha cursat un postgrau en Dret Urbanístic a la Universitat Rovira i Virgili.

Actualment exercia de tècnic municipal d’urbanisme i informes de llicències a l’Ajuntament de Tarragona, posició que ocupava des de l’any 2001. També era membre de la Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona, com a representant del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona (COAATT).

Paral·lelament, també ha realitzat projectes i direccions d’obres com a arquitecte i arquitecte tècnic fora del terme municipal de Tarragona. A més, ha estat coordinador i professor del curs de preparació per a oposicions per a tècnics que realitza periòdicament el COAATT.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: