1 de 10
INFRAESTRUCTURES

Montblanc crearà la primera zona d'oci de la Conca de Barberà

L'equipament disposarà d'un supermercat, un restaurant i un hotel en un espai de 19.000 m2

Montblanc crearà la primera zona d'oci de la Conca de Barberà | ACN
per Reusdigital.cat, Reus | 4 de gener de 2023 a les 16:34 |
L'Ajuntament de Montblanc ha anunciat aquest dimecres que impulsarà el desenvolupament de la primera zona d'oci de la Conca de Barberà. Es tracta d'un espai de 19.000 metres quadrats, ubicat en el nou polígon industrial on s'ha de construir el centre logístic de Bon Preu.

Inclourà un hotel, diversos establiments i un supermercat de 800m2


De fet, i segons fonts municipals, sense l'arribada de l'empresa catalana al municipi, aquest nou projecte d'oci "no seria viable". Es preveu que l'equipament compti amb un hotel de carretera, un espai d'oci que podrà acollir establiments diversos, un supermercat de 800 metres quadrats, una cafeteria, un restaurant, així com una zona d'aparcament, un rentador per a vehicles, una estació de servei i un centre de recollida per a la botiga online.

La classificació urbanística de l’espai també permetrà que s'hi puguin emplaçar oficines i centres empresarials, tallers de restauració d'ús públic, centres logístics, espais per acollir serveis tecnològics i servei de transport, així com una llar d’infants.

L'Ajuntament de Montblanc preveu adjudicar la redacció del projecte durant el primer semestre d'enguany i espera que la inauguració coincideixi amb l'obertura del nou centre logístic de Bon Preu.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: