1 de 10
ECOLOGIA

La Federació d'Ecologistes de Catalunya denuncia que PSC i Junts fan «xantatge ambiental»

Lamenten a la proposta dels pressupostos es plantegi el Hard Rock, ampliar l'aeroport o el quart cinturó al Vallès en lloc d'inversió social

La Federació d'Ecologistes de Catalunya denuncia que PSC i Junts fan «xantatge ambiental» | Hard Rock
per E.R., Reus | 3 de gener de 2023 a les 18:33 |
La Federació d'Ecologistes de Catalunya denuncia que la proposta per al pressupost 2023 que han fet els partits del PSC i Junts per Catalunya és "un xantatge ambiental inacceptable". Lamenten que les condicions incloguin "projectes desenvolupadors" com el complex d'oci i lleure Hard Rock a Tarragona, l'ampliació de l'aeroport de Prat a Barcelona o el quart cinturó al Vallès.

Titllen el pressupost d'una «gran hipocresia política»


Ambdós partits desaproven que s'hi incloguin aquest tipus de propostes en lloc de "polítiques progressistes de l'estat de benestar" amb inversions en sanitat, educació i serveis socials. També critiquen que no s'aposti per projectes contra la pèrdua de la biodiversitat, l'alimentació i l'agricultura quilòmetre zero i la implantació d'energies renovables a les zones de consum.

Per a la Federació d'Ecologistes de Catalunya, les condicions que es proposen pels socialistes i Junts als comptes de 2023 "comporten una gran hipocresia política" i "contravenen" la Llei de canvi climàtic, la declaració d'Emergència Climàtica, així com l'Acord COP 15 de Montreal -protegir el 30% del territori- i l'Estratègia Catalana de Biodiversitat que cal impulsar.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: