1 de 10
SEGURETAT

La Policia Local de Cambrils té la primera dona inspectora cap del territori

Raquel López és l'única dona amb aquest càrrec al territori i la primera que lidera la policia del municipi del Baix Camp

López és la primera dona al capdavant de la Policia Local de Cambrils | Ajuntament de Cambrils
per E.R., Reus, Catalunya | 3 de gener de 2023 a les 17:43 |
La Policia Local de Cambrils compta, des del passat 1 de desembre, amb Raquel López com a inspectora cap del cos municipal. Amb 22 anys de trajectòria professional a l'esquena, López s'ha convertit en la primera dona del territori en exercir les funcions d'inspectora en cap. 

Les dues dècades al servei del cos de seguretat, avalen els seus "coneixements, experiència i solvència" per dirigir la Policia Local cambrilenca. Anteriorment, López havia desenvolupat funcions a Salou, Valls, Mont-roig i Montblanc, municipi en el qual ha estat la Cap de Policia durant quatre anys i mig.

Amb el nomenament, López es converteix en la primera dona al capdavant de la Policia Local de Cambrils i en l'única Inspectora Cap de tot el territori. A banda, és diplomada en pedagogia, graduada en dret i especialitzada en dret públic, i exerceix com a professora de l’Institut de Seguretat Pública de la Generalitat de Catalunya.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: