1 de 10
ECONOMIA

Salou adapta l'estadi de futbol a les actuacions del barranc de Barenys

La canalització que ha fet l'ACA afecta "notablement" la geometria del camp

L'estadi de futbol de Salou s'adaptarà a les actuacions del barranc de Barenys | ACN
per E.R., Reus | 2 de gener de 2023 a les 18:16 |
L'Ajuntament de Salou licita les obres i subministrament per adaptar l'estadi de futbol al terreny que ha resultat de la canalització del barranc de Barenys. Aquesta actuació de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha afectat el camp "notablement" i ha variat la geometria de la finca on està situat.

L'activitat es rependrà la temporada 2023-2024


El projecte s'ha dividit en cinc lots que constituiran cinc contractes. El pressupost base de licitació és d'1.364.669,75 euros. La durada del contracte és de quatre mesos. L'activitat als camps de futbol de Barenys es podrà reprendre la temporada 23-24, quan les instal·lacions estiguin "perfectament condicionades" i situades més cap a Ponent, segons ha detallat l'alcalde Pere Granados.

Els lots del projecte inclouen la gespa artificial i la instal·lació de reg dels camps de futbol 11 i futbol 7; les instal·lacions (instal·lació elèctrica i d'il·luminació, la instal·lació de sanejament pel futur mòdul de lavabos prefabricat, i l'escomesa elèctrica i de fontaneria per als mateixos lavabos); el subministrament de l'equipament esportiu i del camp de futbol 7; el trasllat de graderies cobertes i tancaments de l'estadi de futbol; i el subministrament dels lavabos prefabricats per al públic i mòduls prefabricats de serveis per a consergeria i clubs esportius.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: