1 de 10
LLEURE

La Selva del Camp tanca el Parc de Nadal amb una valoració molt positiva

S'ha celebrat del 27 al 29 de desembre amb noves propostes de lleure gratuït

El Parc de Nadal de la Selva del Camp tanca amb una valoració positiva | @BPlaSelva
per E.R., Reus, Catalunya | 2 de gener de 2023 a les 12:45 |
Tanca la 34a edició del Parc de Nadal de la Selva del Camp amb una valoració molt positiva, després de dos anys de no poder celebrar-se. L'esdeveniment nadalenc ha tornat amb una reformulació i amb noves propostes per als infants i joves del 27 al 29 de desembre. 

El Parc de Nadal, totalment gratuït, ha portat activitats com taller de manualitats, idiomes o il·lustració. S'han organitzar taller com la creació d'un pessebre de taps de surto, la construcció de mòvils amb dibuixos de patrimoni de la Selva o un taller per aprendre a dibuixar manga. Les activitats han comptat amb la col·laboració de diverses entitats i associacions del poble. 

Tir amb arc i el rocòdrom: els èxits de participació


Dins del pavelló hi havia espais com la pista de patinatge de gel sintètic, situada al centre; un espai per a infants de 0 a 3 anys i lactants; un circuit viari per nens d'entre 3 i 6 anys; i una pista americana per a majors de sis anys. El taller de tir amb arc i el rocòdrom han estat dos dels tallers amb més participació, a més de l'activitat d'art urbà, que ha consistit en una pintada col·lectiva sobre l'assetjament escolar.

Una trentena de joves majors de 14 anys van col·laborar en les tasques organitzatives del Parc de Nadal i els membres de l'entitat Kedem van ocupar-se del servei de bar. Els infants i joves han valorat molt positivament les activitats que s'han allargat durant tres dies al Pavelló de la Selva. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: