1 de 10
LLEURE

Arriba el nou programa jove «Tok’l 2» de Vandellòs i l'Hospitalet i Mont-roig i Miami

Proposa cinc plans per a joves des del gener fins al juny com visitar l'exposició del programa "Crims" o una sortida al Tibidabo

Una de les propostes és visitar el parc d'atraccions el Tibidabo | Cedida
per E.R., Reus | 9 de gener de 2023 a les 12:00 |
El programa d'activitats per a joves Tok'l 2 s'estrenarà auqest gener amb una sortida per visitar l'exposició del programa Crims. Organitzat conjuntament entre les regidories de Joventut de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de Mont-roig del Camp i Miami Platja, el programa semestral posa a l'abast dels joves una activitat cada mes.

Cal inscripció prèvia a les activitats


El dissabte 21 de gener, s'encentarà "Tok'l 2" amb la visita a l’exposició del programa de TV3 Crims a Barcelona de forma gratuïta. Està dirigida a majors de 12 anys i cal inscriure's abans del 13 de gener als Casals de Joves. La següent activitat serà el 26 de febrer per anar a veure el Mago Pop, amb data límit per apuntar-se el 20 de gener. La sortida té un preu de 41,50 euros i és també per a majors de 12 anys. 

De cara al març, tindrà lloc l'esquiada, dirigida al jovent a partir de 14 anys i amb preu i dates per confirmar. Durant Setmana Santa, s'impartirà un curs intensiu de monitor de lleure per a joves a partir de 18 anys amb un preu de 180 euros. Altres propostes de finals de primavera seran la sortida al parc d'atraccions Tibidabo, per un preu de 25 euros, el dia 6 de maig i una tarda de cinema i bolera, per 20 euros, el dia 21 de juny. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: