1 de 10
NADAL 2022

Caramels i el recorregut original a la cavalcada de Reis de Vandellòs i l'Hospitalet

Es recupera el format habitual d'abans de la pandèmia

Imatge d'arxiu de la cavalcada de Reis de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida
per E.R., Reus | 29 de desembre de 2022 a les 18:45 |
La cavalcada de Reis d'Orient de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tornarà amb el format tradicional: repartint caramels i amb el recorregut d'abans de la pandèmia. Els tres reis arribaran amb vaixell al port esportiu del municipi el dijous 5 de gener a les 6 de la tarda.

A partir de dos quarts de 8, al poliesportiu cobert se'ls farà la benvinguda i lliuraran els regals als infants. El mateix dijous, de 10 a 1 del matí, es podran fer encàrrecs als Reis al mateix pavelló. 

Pel que fa a la cavalcada de Vandellòs, començarà a dos quarts de 8 del vespre a la Cooperativa Agrícola. Acabarà al pavelló esportiu, on es lliuraran els regals. A Masriudoms, l’inici de la cavalcada dels Reis està previst a dos quarts de 7 a l’avinguda de Santa Anna; i el final, al Casal del Puvill, on Ses Majestats faran l’entrega de regals, junt amb els seus patges reials.

A Masboquera, l’arribada dels Reis d'Orient tindrà lloc l’endemà, el divendres 6 de gener, a les 12 del migdia. Muntats a cavall, faran un recorregut al poble fins al Casal, on els més petits rebran també els seus regals. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: