1 de 10
SOLIDARITAT

«Les teves joguines que tornin a rodar» recull 2.000 quilos de joguines

La campanya solidària ha lliurat les joguines a les entitats Càritas, Cooperativa Suara i Confiança Solidària

Moment del lliurament de les joguines solidàries | Cedida
per E.R., Reus | 29 de desembre de 2022 a les 16:54 |
La nova edició de la campanya de recollida de joguines “Les teves joguines que tornin a rodar" ha recollit uns 2.000 quilos de joguines. Aquest dijous el regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, ha lliurat les joguines a les entitats Càritas, Cooperativa Suara i Confiança Solidària de Reus.

Les joguines s'han regalat a infants en situació de vulnerabilitat


La campanya, impulsada per la regidoria de Medi Ambient, té la voluntat de sensibilitzar la ciutadania sobre allargar la vida útil de les joguines en bon estat reutilitzant-les, a més de donar-les a infants en situació de vulnerabilitat. Ha comptat amb la col·laboració de les empreses Ticnova (Beepbox), Porta Sistemas, Aula Centre de Formació, Fermator/Tecnolama i la UTE Reus Net (Valoriza-Romero Polo).

Enguany s’han habilitat 15 punts de recollida de joguines a les dependències municipals i també a les empreses col·laboradores amb la campanya. Les joguines cedides no han de tenir connotacions bèl·liques o sexistes; han d'estar en molt bon estat i preferentment en el seu embalatge original. Aquestes es desinfecten amb productes no tòxics abans del seu lliurament per garantir la seguretat dels nens i nenes que les rebran.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: