1 de 10
BENESTAR SOCIAL

El centre social El Roser impulsa activitats per a les persones usuàries

S'han dut a terme un taller de fotografia i un de cuina, a més de formar part del Festival Accents

El centre social El Roser ha dut a terme activitats per als usuaris | Estel Romeu
per E.R., Reus, Catalunya | 28 de desembre de 2022 a les 10:17 |
El centre social El Roser ha organitzat diverses activitats gratuïtes adreçades als usuaris i usuàries de l'equipament. Es tracta de tallers voluntaris que tenen l'objectiu de promoure el desenvolupament personal dels assistents. 

Amb el servei de menjador posat en marxa el febrer i el servei d'allotjament el mes de novembre, el Centre Social El Roser va encetar les activitats el mes de maig, amb el taller de fotografia. Les dues sessions, impartides per la fotògrafa Lucia Perera, van comptar amb set participants i van fer un repàs a les nocions bàsiques d'aquest art. 

El 13 d'octubre, la Fundació Espigoladors, que col·labora amb el Programa de gestió alimentària responsable de Reus, va impartir un taller de cuina a 14 famílies usuàries del rebost social. Les persones assistents al taller van cuinar menjar de reaprofitament que es van poder portar cap a casa.

El centre social, a més, va formar part del Festival Accents, sent l'escenari d'un dels concerts solidaris d'aquesta edició l'11 de novembre. El músic reusenc El Toubab i el senegalès Rawan van tocar mentre unes cinquanta persones dinaven. Aquest concert forma part d'un cicle de quatre concerts solidaris que tenen com a finalitat arribar a col·lectius amb difícil accés a la música en directe: persones amb pocs recursos, presos i altres persones i infants amb capacitats diverses.

Des del novembre, l'equipament municipal funciona amb totes les prestacions posades en marxa, oferint servei residencial d'estada limitada, menjador social, rebost social i cafeteria. També forma part del Programa de Gestió Alimentària de l'ajuntament de Reus. 


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: