1 de 10
BENESTAR SOCIAL

S'engega una activitat per a progenitors en situació de vulnerabilitat amb infants de 0 a 3 anys

És la segona edició del cicle "Creixent com a pares i mares" impulsada per la regidoria de Benestar Social

S'engega la segona edició del cicle "Creixent com a pares i mares" | Cedida
per Redacció, Reus | 27 de desembre de 2022 a les 15:36 |
L'activitat "Creixent com a pares i mares" oferirà a progenitors en situació de vulnerabilitat vuit sessions quinzenals per crear consciència sobre les necessitats dels seus fills i filles i afavorir-ne la vinculació. El cicle, que pot acollir deu famílies com a màxim, es va posar en marxa el mes de novembre i es preveu que s'allargui fins al febrer.

Treballar els hàbits, l'autonomia i la responsabilitat


Organitzada per l'àmbit d'Infància de la Regidoria de Benestar Social amb el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) Baix Camp i Priorat, està dirigida a progenitors amb infants de 0 a 3 anys. Les sessions estan conduïdes per professionals del CDIAP i compten amb un tècnic d'integració social (TIS) de suport.

L'objectiu de les sessions d'oferir un espai de reflexió als progenitors sobre la criança i reconèixer com eduquen i quines emocions poden despertar aquestes reaccions en el seu fill. A més de treballar la vinculació, la responsabilitat i les eines que ofereixen als infants. Es tracten qüestions com hàbits, autonomia, límits, llenguatge o la frustració i tenen lloc els divendres al Mas Pintat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: