1 de 10
NADAL 2022

Aquest és el millor arbre de Nadal de Catalunya, segons els lectors

Després de dues setmanes de votacions, el Tortosa ha sortit guanyador; el de Reus queda entre els deu primers

L'arbre de Nadal de Tortosa, el millor de Catalunya segons els lectors de Nació | Ajuntament de Tortosa
per Nació, Barcelona, Catalunya | 24 de desembre de 2022 a les 10:44 |
Una de les tradicions típiques de Nadal és que les places i els carrers de tot el país es posin de gala. Llums, decoracions, pessebres... i un dels grans protagonistes: l'arbre. Diferents indrets de Catalunya col·loquen un avet al punt més cèntric del poble o la ciutat, cada any amb un estil diferent. A tot el país n'hi ha un munt de diferents, i Nació i les seves edicions locals n'han fet una tria i els lectors han triat el millor arbre de Nadal de Catalunya.

L'arbre de Reus, al "top 10"Després de dues setmanes de votacions, el guanyador ha estat l'arbre de Nadal de Tortosa. Més de 3.500 persones han votat la capital del Baix Ebre, en una votació que ha estat frec a frec fins al final amb Sant Hilari Sacalm. Finalment, el municipi del Baix Montseny ha registrat més de 3.200 vots i es conforma amb una meritòria segona posició. Completa el podi Rubí, amb més de 1.200 vots registrats.

Ja per sota dels 1.000 vots i completant el top 10 queden Reus, Vic, Sabadell, Terrassa, Berga, Badalona i l'Escala. Per altra banda, els tres pitjors arbres de Nadal segons la selecció que va fer Nació i la tria dels lectors del diari són el de Tàrrega, el d'Olot i el de Barcelona.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: