1 de 10
OBRES I MILLORES

Liciten les obres del projecte de l'antiga Hispània de Reus

Inclou habitatge, equipament i un aparcament soterrani

Imatge virtual del projecte, un cop s'acabin les obres | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 23 de desembre de 2022 a les 10:00 |
La Junta de govern local de l'Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres el plec de clàusules administratives particulars que ha de regir la licitació de l’execució de les obres corresponents als projectes d'urbanització, d'aparcament soterrat i de 48 habitatges i equipament de l'antiga Hispània.

Dos lots de licitacióEl contracte sortirà properament a licitació per un import de de 22.672.374,19 euros (IVA inclòs), dividit en dos lots. El primer fa referència a l'execució de 48 habitatges i l’equipament, del projecte d’urbanització, i l’obra civil de l’aparcament, amb un pressupost de licitació de 19.610.237,60 euros (IVA inclòs). La durada màxima d’aquest contracte serà de 36 mesos des del moment de l’acta de replanteig i inici de les obres. També es contempla que l'adjudicatari d'aquest lot porti a terme, entre altres les actuacions següents, la redacció del projecte bàsic i executiu, i l'execució de les obres de l’edifici de tres habitatges en règim de renda lliure a la part que toca al raval Sant Pere (s’haurà d’executar dins del termini total dels 36 mesos); i la redacció del projecte bàsic i executiu de les obres del bloc de 12 habitatges de protecció destinats a gestió privada (amb un termini màxim sis mesos des de la signatura del contracte).

Quan al lot 2 de la licitació, correspon a les instal·lacions de l’aparcament soterrat, que surt amb un pressupost de licitació de sortida de 3.062.136,59 euros (IVA inclòs). La durada màxima d’aquest contracte serà de vuit mesos des del moment de la finalització de l’estructura de formigó de l’aparcament.

El projecte, han apuntat fonts municipals, és "susceptible" de ser cofinançat amb fons Next Generation.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: