1 de 10
TEATRE

«Els Pastorets» de Tarragona tindran una doble funció els dies 27 i 28

La companyia La Golfa actuarà al Teatre Metropol

Imatge de la representació dels Pastorets de Tarragona. | La Golfa
per Redacció, Tarragona | 22 de desembre de 2022 a les 11:38 |
Un any més, la companyia La Golfa presenta a la ciutat Els Pastorets de Tarragona, una versió de l’espectacle clàssic de Folch i Torres, però tarragonitzada, reinventada i modernitzada, amb els diàlegs plens d’ironia i crítica desfermada dels Pastorets més “canalles” de Tarragona.

Els Pastorets arriben al Teatre Metropol amb doble funció, el 27 i 28 de desembre a dos quarts de 7 de la tarda. Una vegada més, els rabadans més famosos de l’imaginari teatral, en Lluquet i en Rovelló, faran el públic còmplice de les seves aventures, mentre Satanàs i Llucifer tracten de fer-los la guitza. Tot emmarcat en espais emblemàtics de Tarragona, com el Pont del Diable, el Serrallo o la Part Alta.

La companyia La Golfa mantén el compromís de reinventar-se any rere any i oferir uns Pastorets adaptats a l’actualitat més recent que arranquin el riure dels espectadors, sempre mantenint l’essència del que és un dels espectacles més representats arreu de Catalunya. Les entrades ja estan disponibles, i es poden adquirir al web i a les taquilles del Teatre Metropol.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: