1 de 10
NADAL 2022

Torna el parc de Nadal de Reus

Del 27 de desembre al 4 de gener, amb un centenar d'activitats i la zona exterior d'atraccions

Una imatge d'arxiu del parc de Nadal | Reus.cat
per M.B., Reus | 21 de desembre de 2022 a les 13:24 |
El parc de Nadal de Reus, el més veterà de la demarcació, tornarà a obrir portes després de dos anys d’aturada per la pandèmia a les instal·lacions de firaReus, al Tecnoparc, del 27 de desembre al 4 de gener, en horari de 3 de la tarda a 9 del vespre. Com a novetat, aquest any es tancarà el 31 de desembre i s’obrirà el diumenge 1 de gener en horari de 4 de la tarda a 9 del vespre. La d'enguany és la 42a edició de l'esdeveniment. 

L'entrada general tindrà un preu de 3 euros (per als nadons menors de 2 anys, serà de franc). 

Quasi un centenar d'activitatsEl regidor d'Esports, Josep Cuerba, ha presentat la proposta d’enguany que inclou gairebé un centenar d’activitats. “És un goig recuperar el parc de Nadal amb una àmplia oferta d’activitats que posa de manifest el seu esperit lúdic i didàctic i amb la implicació del teixit associatiu, el que ens fa un clar referent a tot Catalunya”, ha afirmat.
 

Cuerba ha presentat l'edició d'enguany del parc Foto: Reus.cat


Més de 60 entitats, empreses i organismes participen en el parc de Nadal "per fer possibles les activitats de qualitat que singularitzen aquest esdeveniment i que responen a la diversitat d’interessos que poden tenir els infants".

Més de 6.000 metres quadrats i un amplia zona exteriorLa ludoteca infantil, els tallers més plurals i les activitats esportives seran a la majoria dels espais del recinte de firaReus al Tecnoparsc. Acolliran actuacions, cercaviles i una zona d’atraccions, a l'exterior.

L’edició d’enguany, doncs, tornarà a ocupar la totalitat de l’espai cobert interior disponible de firaReus, el que equival a més de 6.000 metres quadrats i la zona exterior del recinte.

El parc tindrà també tarannà solidari i inclusiu amb participació d’entitats com l’Associació Supera’t de persones amb TEA de Reus, i el càmping Serra de Prades en col·laboració amb AFANOC, que gaudiran d’un espai per divulgar la seva tasca. En l’edició d’enguany hi haurà dues jornades de l’Hora Tranquil·la. Serà els dies 29 de desembre i 2 de gener, de 3 a 4 de la tarda, "per poder experimentar durant una hora amb el mínim de soroll, música i il·luminació, i reduir l'estrès que provoca el tràfec dels esdeveniments a diferents col·lectius", segons l'organització.

En l’àmbit de la solidaritat, enguany el parc col·labora un cop més amb la campanya que organitza la Cadena SER per recollir joguines noves. 

Descomptes i promocionsEnguany es podran adquirir les entrades online al portal inscripcions.reus.cat. El parc aplicarà descomptes per a membres de famílies nombroses, membres de famílies monoparentals, titulars de targeta acreditativa de persones amb discapacitat, titulars del Carnet Jove de la Generalitat, de la Targeta Jove de l’Ajuntament de Reus i Titulars de la Targeta Daurada, amb un import de 2,50 euros i també per la compra de 10 o més entrades el preu establert es de 2,50 euros.

El parc obrirà les portes el dimarts 27 de desembre fins al dissabte 4 de gener, de 3 de la tarda a 9 del vespre, excepte el 31 de desembre que estarà tancat, i l’1 de gener amb l’horari de 4 de la tarda a 9 del vespre.

Reus Transport posarà a disposició dels usuaris del parc de Nadal dues línies. A més de la L50, que ofereix habitualment la connexió cada hora, també s’hi podrà arribar amb la L81, que unirà la plaça de la Llibertat amb l’edifici Tecnoparc amb una freqüència de 30 minuts. El servei funcionarà de dos quarts de 3 del migdia a tres quarts de 9 del vespre, del 27 de desembre al 4 de gener.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: