1 de 10
POLÍTICA

La CUP proposarà al ple que Reus sigui «Ciutat Verda» el 2023

"No parem de presentar mocions ecologistes i el govern hi va a la contra”, diu la regidora Mònica Pàmies

La regidora cupaire Mònica Pàmies | CUP Reus
per M.B., Reus | 20 de desembre de 2022 a les 12:54 |
La CUP defensarà, al ple de dijous (en directe, a Reusdigital.cat), una moció per tal que l’ajuntament declari Reus Ciutat Verda l’any 2023. Mònica Pàmies ha defensat la presentació de la proposta per tal de forçar un “canvi de rumb” al govern municipal. "No parem de presentar mocions ecologistes i el govern hi va a la contra”, ha assegurat.

La cupaire ha denunciat que l’ajuntament "se suma a totes les declaracions internacionals i medi ambientals però després no n’aplica cap dels acords". “No fan res per a fer una ciutat més verda i ecologista”, ha lamentat.

La formació vol que l’ajuntament declari Reus Ciutat Verda l‘any vinent, “una proposta que es basa en l’autoorganització dels barris de la ciutat, anomenats ecobarris, perquè és qui millor ho coneix”, ha exposat Pàmies. La proposta inclou tres acords, el primer dels quals és, precisament, declarar Reus, ciutat verda l’any 2023 i "generar diferents accions pedagògiques, informatives i de conscienciació entorn l’ecologisme i un model social sostenible i respectuós amb el medi ambient". El segon acord és "facilitar models, informació de sistemes, possibilitats i opció d’accions als barris de la ciutat, veient les necessitats i prioritats de cada zona, per a assolir l’objectiu de ser un ecobarri". Finalment, es proposa "posar a disposició de cada barri els recursos necessaris perquè aconsegueixin els seus propòsits per a un bé comú, sostenible i solidari". .
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: