1 de 10
CURSES

Núria Gil se suma a la Cursa de Sant Silvestre 2022 de Reus

La cursa ja ha estat presentada | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 16 de desembre de 2022 a les 12:37 |
El proper 31 de desembre de 2022 tindrà lloc la 14a edició de la cursa Sant Silvestre de Reus, organitzada per la regidoria d’Esports, Reus Esports i Lleure i Tretzesports. Ja s'ha fet la presentació de la prova, en una roda de premsa a l'ajuntament, que ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Pep Cuerba; Ferran Cardiel, de Tretzesports; Patricia Perugini, gerent del Centre Comercial La Fira, patrocinador oficial de la cursa i Albert Roca Prats, director del Centre Banca de Clients de BBVA, entitat col·laboradora de l'esdeveniment.

La cursa de caràcter lúdic i esportiu, amb un recorregut de 5 quilòmetres, tindrà lloc pel recorregut clàssic de les últimes edicions, amb sortida i arribada a l’avinguda de Sant Jordi. Com a principal reclam, la Sant Silvestre d'enguany comptarà amb la participació de Núria Gil, campiona de trail running. La versió infantil de la cursa, la SansiKids, arriba a la novena edició.

Com cada any, a més de l’ambient festiu i les disfresses, un dels al·licients d’aquesta trobada són els premis, que enguany seran pels cinc primers classificats i classificades. També per aquell equip o agrupació femenina i masculina amb més participants arribats a meta que rebran un premi especial que consistirà en un pernil i una capsa d’ampolles de cava.

Les inscripcions es poden fer a través de la web www.reusesport.cat o bé de forma presencial a Esports Armobal, al carrer de Cambrils, 4 de Reus o Intersport Reus al raval de Jesus, 16. El preu de la inscripció a la cursa Kids és de 5 euros (+3 euros amb samarreta), mentre que per a la dels adults és de 12 euros (samarreta inclosa), amb una assegurança d'accidents inclosa per cada participant.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: